Bread

an interdisciplinary perspective
Codice: 9788893770163
AnnoPubblicazione: 
2017
Collana: 
Studi e Ricerche
Numero Collana: 
57
Collezione: 
Scienze e Tecnologie
edizione: 
prima
formato: 
16x23
pagine: 
158
lingua: 
inglese
tipologia: 
monografia
formato elettronico: 
Prezzo: €0,00

 

FREE VERSION DOWNLOAD 

Open access work licensed to the public under a Creative Commons Attribution 3.0 Italia license (CC BY-NC-ND).

Opera diffusa in modalità open access e sottoposta a licenza Creative Commons Attribuzione – Non commerciale - Non opere derivate (CC BY-NC-ND), 3.0 Italia

Bread contains human knowledge: from knowledge concerning fertility of the land to farming methods harvesting, and seed processing, not to mention the different possibilities of consumption of cereals and the different ways in which they are cooked.

In bread, we find all those components: the transformation of the natural landscape, technological and economic development which over the centuries have led to the building of a social organization, with a precise division and distribution of tasks and roles.

eBook disponibile anche su Google PlayGoogle Libri, MLOL

DOI: 
https://doi.org/10.13133/9788893770163

Anche disponibile su

© Sapienza Università Editrice - Piazzale Aldo Moro 5, 00185 Roma - CF 80209930587 PI 02133771002 - editrice.sapienza@uniroma1.it